17/5/09

ESTIRA'T!!!


Bé, ja que aquest cap de setmana vàrem sortir un parell amb sa bici de ruta (Bunyola - Orient - ...) i no tenc fotos per penjar de cap sortida amb mtb, aquí deix una fulleta que he fet amb una recopilació d'estiraments (Extrets casi tots del llibre "Estirándose" de Bob Anderson).
Esper que vos siguin d'ajuda, els primers són específics sobre el ciclisme i els segons són més generals.
Com dic a la fitxa, a mi el que més m'agrada (i crec que és dels més efectius) és el darrer. Recordau! tots s'han de fer sempre amb l'esquena ben recta i sense forçar massa, així prevendrem i evitarem les lesions.
Els estiraments i la bona alimentació són uns dels pilars fonamentals per a poder millorar físicament i tenir una bona qualitat de vida. Aquests ens ajudaran a progresar i a recuperar els nostres músculs després de les sortides.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Miquel, perque no fas un comentari per animar a sa gent a reactivar es CC Llucmajor

gabriel dijo...

hola vivo en puig de ros y salgo tantocon la bici de carretera como de mtb desde donde salis y podria salir con vosotros algun dia ?

Miquel dijo...

Hola!
1- Ara quan pugui faig tot d'una una nova entrada, a veure si aconseguim això de reactivar es CC Llucmajor, ja m'ho va comentar dissabte en JM i hi estic totalment d'acord.
2- Gabriel, claro que puedes venir con nosotros cuando quieras, normalmente salimos los sábados por la mañana juntos, pero hasta el viernes no solemos acordar la salida y no sabemos los que somos... Igualmente ahora queremos organizar mas salidas y intentaré colgarlas antes en el blog para que pueda venir la gente. Tema a parte, yo ahora vivo temporalmente en el Arenal y suelo salir por las tardes entre semana por tu zona, si te animas algun dia y ya sabrás un poco lo que hay.
Auuu, tot dit!

Miquel dijo...

Per cert, heu vist? vaig aconseguir posar ahir vespre (a la fi!) un contador de visites i amb un dia ja han passat per aquí més de mig centenar de persones! jejeje.
Hem de reanimar es CC Llucmajor!!! Tant mtb com carretera

Anónimo dijo...

Hola Miquel, s´esquema dels estiraments molt pràctic. Jo ja l´he fet!!!!!!!!!!
Gabriel, salimos del bar Can Guti en la ronda de Llucmajor, casi enfrente de Almacenes Femenias!!!!

CC Llucmajor necessita reactivar ja!!!!! Es uns dels clubs més antics de Llucmajor, no hem de deixar que es perdi!!!!!! No es tracte de competir, això que ho faci el qui vulgui, es tracte de pasar-ho bé i realitzar activitats cicloturístiques

Que vos enbombin!!!!!