19/5/09

CLUB CICLISTA LLUCMAJOR

Aquest dissabte passat, degut a que jo no tenia cotxe per desplaçar-me i a alguns altres els anava millor així, vàrem sortir amb la bicicleta de ruta anant fins a Bunyola i Orient. I ara direu: i que me conta aquest? doncs, en JM me va comentar que darrerament hi ha molta gent de Llucmajor que va amb bicicleta, ja sigui mtb o carretera, però... sa gent va un poc despistada i no s'organitzen sortides. Per exemple, fa 10 anys molts ens ajuntàvem per fer quilometrades per carretera (i unes bones berenades) cada cap de setmana.

Estic d'acord amb ell, crec i pens com ell, quan dic que noltros hauríem de mirar de tornar a donar un poc de força al Club Ciclista Llucmajor. És una cosa nostra i molts de noltros sempre hem format part d'aquest col·lectiu! per això creim que hauríem de reprendre la iniciativa i fer activitats que impulsin i animin a la gent a venir amb noltros. Deixant a un costat la competició (tot i que sempre serà inevitable que hi hagi petits "piques"entre noltros), estaria bé fer un poc més de propaganda (podríem fer cartells i penjarlos als locals i bars) informant sobre les nostres sortides per a tot aquell que se vulgui animar a venir amb noltros. Es va proposar com a exemple fer dissabtes mtb i diumenges carretera (el qui pugui o vulgui) i es pot anar variant... tot és relatiu, però que la gent ho sàpiga i pugui venir.

Bé, aquí llançam la primera pedrada, quan ens vegem pròximament esper que en poguem xerrar.

Aquí mateix si voleu podem avisar de les sortides (tot i que ja mos coneixem i fins es darrer moment...). Igualment, si teniu més idees:
llucmabike@gmail.com, o escriviu-les directament a continuació a comentaris de l'entrada.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola som en JM:Com diu en Miquel, el CC Llucmajor està en clara decadència,una de les raons, crec, és la falta d´informació inclús de la seva existència. Essent molts els llucmajorers que practicam en pla globero bici, sigui mtb o ruta, seria molt interessant formar part d´aquest col.lectiu i ajudar a relançar-lo, evitant la seva desaparició.

Adèu

Miquel dijo...

Una de ses coses que fa que no es centralitzi crec que potser el fet de no tenir a Llucmajor cap tenda de bicicletes, cap punt de trobada concret. Si, darrerament se sol quedar es dissabtes dematí a can Guti, però no sempre, quan anam a fora a sa Serra amb altra gent funcionam per teléfon i ja pot anar qui vulgui a can Guti que no mos trobaran, ni sabran on som... tampoc definim s'hora de quedada, 8'30, 9,... Hauríem de partir d'aquest punt i definir-lo un poc.
JM, tu me vares dir per partir de plaça, també me pareix bé, que sa gent mos vegi!!! Però hauríem de tenir un punt de trobada definit.
Enga, idees!!!!

gabriel dijo...

estoy totalmente de acuerdo con vosotros un club ciclista no se debe perder nunca conmigo ya sereis uno mas , yo me apunto a salir ya que desde que estoy en mallorca llevo buscando un grupo para salir por esta zona poner lugar de salida y hora cuanto antes para que todo empieze a rodar.....
elotro dia me comento una persona que entrenama por puig de ros por las tardes me puedes dar tu e-mail para quedar algun dia y con que sales carretera o mtb yo con las dos

Miquel dijo...

Hola Gabriel, te he enviado un mail!
Ya estaremos en contacto.
Así me gusta, que la gente se anime!
Bé, a veure si decidim si aquest dissabte se surt i a veure que se fà, que sa gent s'apunta!

Anónimo dijo...

sou uns flipats...!!! jajaja... GLOBEROS...!!! jajaja... l´idea de centralitzar a jo me pareix correcta, partir de Plaça no trob que sia molt bona idea, per començar, si hem de sortir a la Serra o fora poble, fa mal aparcar, si ens fan la zona del centre de Llucmajor peatonal, serà inaccesible... jo crec que una hora correcta és a les 8:15, dic 8:15 per a poder partir màxim a les 8:30, no 8:35, ni per amunt... no per res, però si sortim per Llucmajor no hi ha cap problema si hem d´esperar, el problema és si hem quedat amb més gent a qualsevol punt de la Serra, és un dir, qui diu la Serra diu, Santa Maria, Felanitx, Manacor, Esporles, etcétera, però supòs que m´heu entès.
bé, tot i que som un pringat i no vengui a donar-vos guerra, m´encanta donar-vos branca per aquí o per aquí a on sigui, jejeje...
AU...!!! Bonda...!! si feis alguna excursió a l´estiu i no em fa massa versa o m´agrada, igual m´apunt...
Besos a tots i a totes...!!

Anónimo dijo...

Hola a tothom,
Som en Miquel, i fa poc temps que som "cicluturista".
Darrerament hi ha molta gent que surt per Llucmajor, sobretot els cap de setmana, en bicicleta(tant BTT com carretera) i és una pena que no estigui una mica més organitzat el tema de les sortides.
Com s'ha dit per aquí seria convenient tenir un lloc fixe per sortir, per exemple els dissabtes a les 8,30 h., i així decidir entre tots la ruta.
A10

Anónimo dijo...

nonono... la ruta ja ha d´estar decicida, i més si es surt per la serra o per fora poble, que és allà a on haurem quedat amb la resta de gent...