13/2/10

Campeonato de Baleares de duatlón en Llucmajor

Este próximo domingo 21 se celebra en Llucmajor el Campeonato de Baleares de Duatlón (carrera a pié y bici de ruta).
Por lo que me han dicho, creo que se puede apuntar qualquier persona. Podeis encontrar toda la información en los siguientes enlaces:

INTERSPORT KENIA 971 721060
BIMONT 971 73786

La recogida de dorsales será a las 9h, la salida a las 10h, y la entrega de premios a las 12'30h.

Si mirais en el segundo enlace (Elitechip) podreis ver el recorrido, que se resume en 5 km de carrera a pié por el pueblo con salida en el paseo y circuito por la calle Bisbe Taixequet dirección Plaza,... 20 km en bici en un circuito entre la rotonda del polígono de Son Noguera y la salida del Paseo y otros 2'5 km de carrera a pie para finalizar.
Además, este próximo sábado también empieza "Un invierno en Mallorca", competición de ruta en la que podemos participar todos los "open". La salida de la prueba es en el Arenal, dirección Saranjassa y subida por las cuestas hasta Llucmajor... Luego, otra vez Arenal, Cabo Blanco, etc. En total salen unos 130km y la media prevista supongo que serà de unos 38 - 40 km/h. He visto que algunos de la Grupeta van a intentar participar, entre ellos Tito y supongo que también Gabi, desde aquí les deseo suerte! A mi me picaba el gusanillo, pero creo que aun estoy muy verde...
¿Alguien se anima?

P.D.: Este finde tampoco ha habido salida en MTB...

13 comentarios:

Miquel dijo...

A jo me frena un poc es tema de carrera a peu, si hi vaig se que acabaria amb ses cames destroçades, pero qui sap... no teniu es "gusanillo"...

Miquel dijo...

Per cert, jo m'he apuntat a sa kedada des Bous Bufats, Si qualqú més vol venir que s'hi apunti a s'enllaç de s'entrada anterior. No está malament fer un dissabte d'aquests que s'ajunta tothom i coneixes a més gent. Riurem!

Miquel dijo...

A veure, més coses...
Me Vaig reunir divendres amb en Jaume d'es Club Ciclista Llucmajor i una persona de s'Ajuntament que mos va explicar que s'ajuntament havia reservat una partida de doblers per a fer un parell d'activitats amb bicicleta per poder juntar a tota la gent que practica ciclisme a Llucmajor de tots els nivells. Tant MTB com Carretera.
Varem acordar que aproximadament en el mes de maig (hem de concretar data)podríem fer una cicloturistada un diumenge dematí. Aniríem tots per la zona del camí de sa Torre, Carretera Cap Blanc, Camí de Cala Pí (s'ha de definir la ruta). Uns 40 km sense dificultat a una mitja relaxada. Se tracta d'ajuntar a tota sa gent de Llucmajor que va amb bicicleta i de que puguin venir tant amb MTB com amb bici de ruta per fer un poc de pinya i un poc de xerradeta. Al Final hi hauria una berenada a una Finca que tenen pel camí de Cala Pí a un KM de Llucmajor, i posiblement es pagaria un preu simbòlic pel berenar.. Tot això encara s'ha de xerrar, però es per a que sa gent ho sàpiga, y comenci a estar disposta a venir!
Desprá també es va xerrar d'organitzar una sortida parescuda per setembre-octubre amb MTB per diversos camins de Llucmajor, però això encara queda enfora i pot dur molta més feina...
Dit i fet. ja aniré informant.

Toni Clar dijo...

Això és molt bona idea, i no és per posar pegues, però si no s´organitza bé, pot ser un caos total..!! imaginau-vos que pega fort i la gent acudeix massivament..!! número de participants, edats dels participants (petits i grans mesclats fent la mateixa ruta), assistència mecànica, ambulància,policia, controls cada X kilòmetres, normes de circulació (sense carreres)... etc, etc...!!!
El que vull dir és que és una idea genial, però la darrera vegada que a s´escola es va fer una bicicletada d´aquestes, "fent carreres", dues nines es van enganxar una amb l´altra i a una li varen caure les 3 dents de davant i la cara feta un mapa.. (jo encara no hi era a l´escola..jejeje..!!)
Endavant..!! i Miquel, ja saps que pots comptar amb la meva ajuda..

Saludos a tots..!!

Miquel dijo...

Sa Cicloturistada anirà dirigida a la gent que com a mínim va un poc amb bicicleta. Uns 40 km a una mitja d'uns +/-25 km/h. Sense carreres, tots junts, amb control policial i si es necessari de tràfic que ens aniran tallant la circulació al nostre pas, ambulància, etc. Juntar a tots els grups de Llucmajor que van amb bicicleta de tant en tant, per conéixer a la gent. Sa gent que vengui ha de saber a lo que vé, per dur-hi els nins y altre gent que no sol anar amb bici ja hi ha ses Piquetes...
Igualment això ja se xerrarà!
Au!

Miquel dijo...

Estic per anar a correr dissabte sa primera prova de carretera de "Un invierno en Mallorca"... séque no agontaré es 130km però pot ser un bon entreno i una bona posada a prova... que pensau? n'hi ha qualqun de voltros que s'hagi tret sa llicència que s'animi? uff, no se que fer... fa més de 10 anys que no me fic dins un pelotón!!!

Anónimo dijo...

Hola, m´han convidat día 13 de març a una cicloturistada a Son Servera, 85 km.anb pujada a s ´Ermita de Betlem

20€ - no federats-, berenar, avituallamiento y barbacoa. Si vos animau www.bicis-sancho-com.

JM

Miquel dijo...

Jo venc JM.

Que es ruta o MTB?

Saludos

Anónimo dijo...

ES ruta, has de rellenar l´imprès que hi ha a la web d´Es Sanxo

Toni Clar dijo...

Jo si fos MTB ves vengut també..!!!

Miquel dijo...

Ja tenc sa llicencia

Segons m'aixequi dissabte vaig a córrer amb ruta, a veure si ja me deixen tirat només pujar s'Aranjassa, jeje.

Qualqú fa comptes fer algo? tampoc donen molt bon temps...

Toni Clar dijo...

Jo sortiré amb MTB...supòs que volta per Llucmajor... si qualqú s´anima...!!

Anónimo dijo...

PEP,jo venc a se cicloturista JM,si no hi ha res de nou,btt la setmane que ve,dema un poc de carretera si no plou i no fa molt de vent adeuuuu.