13/6/09

Quedada dia 20, punt de trobada definit!





Ja està decidit! Es tonteria sortir de Llucmajor per fer aquesta ruta (massa carretera) així que hem canviat el punt de trobada i així varia un poc la ruta, més camí i millor!
Queda així:

Punt de trobada: Plaça de s'Estanyol (carrer Principal d'entrada venint de Llucmajor)
Hora: 8'30 (puntualitat!)
Ruta: s'Estanyol - s'Estalella - Cala Pí - Camí vell de Cala Pí, carretera millitar fin al Cap Blanc - Cap Blanc - Costa fins a Cala Pí - s'Estalella (chapuzón voluntari) - s'Estanyol.

Així, cap problema per aparcar, estalviam fer tanta carretera, veim més costa i sortiran aprox. 40 km (amb més mtb)

He traçat la ruta al mapa, esper que es vegi. El punt vermell és el de sortida, s'Estanyol. Quan arribem a Cala Pí tirarem per amunt fins a la carretera del Cap Blanc. Tot el troç de carretera està marcat amb puntets grocs. Quan arribem al Cap Blanc, ja tornarà a ser tot camí tornant per la costa cap a Cala Pí (aquest troç és dels millors, bones vistes i troços tècnics). A Cala Pí passam per davant un super per si qualqú vol recargar. Després, quan tornem per s'Estalella, ja anant cap a s'Estanyol, crec que serà la millor opció per si mos volem tirar a la mar (si nigú s'hi ha tirat antes!)
P.D.: He penjat unes fotos de s'entrada de s'Estanyol on es veu com sa plaça es troba a mà esquerra entrant per sa carretera de Llucmajor, no té pèrdua.

13 comentarios:

Carlos Borrás dijo...

Bueno .... sa veritat es que personalment a mi també me va be tot ... demá part del Bous Bufats tenim sortida i ho comentaré a veure que opina la majoría... sa veritat que fará calor i el que es segur que conver dur aigo però si tenim sort el cap de setmana qui ve pentura no fara tanta calor com aquest .... vorem

Gracies per la vostra atenció.

S2 dels Bous.

Unknown dijo...

No se, vosaltres coneixeu millor la zona. No se la quantitat de gent que vindra, pero mes de 10 cotxes segur que venen. Ho coment per el tema de l'aparcament de C'as Busso.

Miquel dijo...

Ja ho hem decidit, no vos preocupeu, ara ho penjaré i vos diré com hem quedat!

Miquel dijo...

Per ara, a part de la gent de Llucmajor (que n'hi ha) han dit que vendrien els MAIFREN de Binissalem, els BOUS BUFATS i els TIRA-TIRAMTB!!!, ja en començam a ser ja! així m'agrada!
saludos a tots!

mateo chincheta dijo...

haber soy mateo de los maifren_mtb el punto de encuentro que es en s´estanyol o en llucmajor .Si no lo he entendido mal en la plaza de s´estañol contat con unos 12 de los maifren

Carlos Borrás dijo...

Hola Miquel.

Gracies per informar ... avui ho hem parlat i no hem decidit res, així que fantàstic sa vostra decisió ... i també he penjat els canvis al Blog ... l´unic que no sabem exàctament s´ubicació de sa Plaça de s´Estanyol però segur que no es mal de trobar.

Carlos.

Unknown dijo...

Perfecte, Miquel. Crec que sera una sortida mes mtb. L'unic problema es que quedara una mica mes enfora per la gent que vengui de Sa Pobla, etc.

Jauja dijo...

Hola Miquel.

Cuenta con Marga y conmigo, aunque es posible que seamos mas, lo comentaré al resto del grupo a ver que dicen.

Un saludo.

Woody dijo...

Bones. Com anam? Soc en Woody dels Toys. Quina es sa duració de la sortida? Es que a les 14:30 he d'esser a l'aeroport.

Anónimo dijo...

hola soy joselinx que tal yo tambien lo mismo me apunto pero como woody me gustaria mas omenos cual va ser la duracion del recorrido

Miquel dijo...

Si salimos a las 8'30, yo calculo que tardando mucho, chapuzón incluido, y "fent es poi" como mucho a las 13h estamos en el Estanyol, incluso antes. Són unos 35 km sin "subida". Es asequible a todos, ya que si incluso alguno quiere acortar la vuelta es muy fácil. Mañana o el jueves si tengo un poco de tiempo pongo una pequeña descripción del recorrido (seguro que os gusta). No os preocupeis por el tiempo, que podeis venir tranquilos.
Saludos!

Anónimo dijo...

He vist que els del Tira-Tira al final no vendran, ells s'ho perden! pq segur que tot aquell que vengui i no conegui la zona disfrutarà del paissatge i dels camins que farem!
S'ha de veure!
Fins dissabte!!!

Anónimo dijo...

hola. de nuevo una gran iniciativa. desde alcudia KinPedal asistira, seremos unos pocos pero alli estaremos.