19/6/09

DISSABTE 20-06-09, QUEDADA MTB LLUCMAJOR..




UNS 70 BIKERS!!! he arribat a contar entre els que surten a la foto i els que la feiem.
GRÀCIES A TOTS PER VENIR! això és lo millor que puc dir...
Esperam que sa volta vos hagi agradat a tots els que heu vengut, noltros estam molt contents que hagueu fet el possible per poder participar i així poder-mos conèixer millor.
No acostum a fer cròniques de ses sortides (ses imatges ho diuen tot!), però crec que puc dir que hem trobat un bon dia per fer sa sortida i que sa gent en general (pels comentaris) ha quedat satisfeta! És difícil pensar un recorregut adaptat a tanta gent amb diferents nivells físics i tècnics, només esperam que hagi estat de l'agrad de tots i que hagueu disfrutat de la companyia tant com noltros.
Recuperau-vos aviat de les petites caigudes i fregades per ses cames! esperam també que en Xisco de WeBBalear pugui tornar a anar aviat amb mtb! (massa bé hauria anat sa sortida... posa't bé aviat Xisco!)
Pròximament intentaré penjar més fotos. Ara ja en podeu trobar a les pàgines dels Bous-bufats (molt bona gent) i al foromtb per part dels Toys i els seus companys (tb bona gent!). N'Andreu Sudbike també va fer molt bones fotos (un saludo!). Segur que n'hi haurà més que en penjareu!!! estau atents a les web's!!!
Saludos i, sobretot, GRÀCIES a tots per venir!!!

3 comentarios:

Carlos Borrás dijo...

Bona Descripció ... es veritat que demá pourá però ho fará poquet i a la zona on esteïm plourá a las 17h aprox.

els Bous al final vendrem de 15 a 20 més o manco i segurament arribarem damunt les 8.30h perque no teniem entés que era la hora de sortida sino la de arribada però intentarem arriba un poquet abans de las 8.30h

Gracies per la organitzación i ens veïm demá.

Bona nit.

Carlos Borrás dijo...

Nuestras felicitaciones a Llucmabike por la organización de esta KDD que ha dejado el listón alto y nuestro deseo de una pronta recuperación para el compañero lesionado.

Xisco Xavier dijo...

Miquel, perdona, soc un punyetero despistat i no tenc perdo de Deu.
Ni me vaig presentar, ni res de res.
Serveixi aquest escrit de disculpa, ho sento molt.
Per un'altra banda, TOT un 10, molt be, no ho coneixia i me va agradar molt, als meus companys tambe.
Anins i ens veim un'altra vegada, esper presentarme i no fer de barrut.