14/10/10

Volta a Menorca en BTT 2010.

Pocas ganas de escribir tengo últimamente. Al igual que el año anterior, muy buén ambiente en la vuelta a Menorca. Por nuestra parte, hemos sido menos durante esta edición: 9, mientras el año pasado éramos 14! pero mejor, aunque hemos echado de menos la presencia de algunos!
Los tres dias fueron bastante variados:
El primero bastante bién, aunque un poco "cansino" durante los últimos 30km debido a la gran cantidad de piedras!
El segundo, pasado por agua! pero igualmente muy divertido.
El tercero, de los mejores, por no decir el mejor, sobretodo por su fantástico recorrido hasta la llegada del avituallamiento.
En fín, seguro que todos hemos terminado con ganas de repetir el próximo año, más que nada por el ambiente y los más de 600 bikers que solemos acudir cada año a la cita.
Eso si, dar las gracias en especial a Joan de "Velos Joan" (tienda de Menorca) por prestarle, desinteresadamente, una Ktm score de carbono a JL para poder realizar toda la vuelta después de que durante el primer dia tuviera un problema con su bici... y luego vamos descofiando de la gente... en fín, Joan  ha ganado un buén grupo de clientes para cuando volvamos a visitar la isla vecina. Muchas gracias!
También hay fotos en:

Bé, pels impacients, aquí van les fotos!

11 comentarios:

Miquel dijo...

Estic un poc cansat de dur això d'es blog de llucmabike, me cansa un poc voler fer fotos i escriure coses, posiblement me limitaré a no escriure massa i fer menys fotos que de costum... Bé, ja haureu comprovat com darrerament no hi ha gaire trui per aquí.
A més, no participau gens! es raro el dia que qualqún escriu un comentari i no arrib a saber si tot això realment li interessa a qualqú!
Bé, a veure venir...

Anónimo dijo...

Ei Miquel, que jo el mir cada dia!!!! sa qüestió és que sa gent proposi voltes o coses per fer. Dissabte propòs carretera, anar fins a Lluc, berenar i tornar. JM

Toni Clar dijo...

JO TAMBÉ HO MIR CADA DIA..!!

Miquel dijo...

precisament voltros dos soleu ser els únics que hi participau!!!

Bé, com a mínim sé que hi ha dos fidels seguidors!

Però sí, n'estic un poc cansat... tot i això no penseu que el deixi de banda... seguiré penjant les sortides, però lo que si que ja haureu comprovat és que ja no dedic tant de temps a comentar-les...

Idò, encara que només sigui per voltros, això segueix, però a poc a poc... Però a veure si sa gent s'anima un poc més i deixen comentaris!

Dissabte lo que volgueu, mentre no me fiqueu massa canya, ja que des de que tornarem de Menorca tenc sa bici un poc "abandonada".

Au!

tofol dijo...

bones miquel , ta volia dir k maldement no digui res jo tambe sol mira casi cada dia sa pagina , si estic a palma, aquest dissatbe no se si podre venir perque a nascut sa petita i casi no he entrenat i estic super ocupat, pero he vist per es facebook lo de sa sortida de dia 8 de s'escapada campos-lluc i crec k pot estar be, un saludo

tofol dijo...

te comentat lo de dia 8 per si ho vols posa a sa pagina i a vora si sa gent s'anima i anam tots a sa volta

Anónimo dijo...

Enhorabona Tofol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JM

Anónimo dijo...

Els algaidimonis mos conviden diumenge a fer Algaida-Bonany ( una clàsica) 8.30 h a sa Plaça.
Meam si feim sa excursió per Son Macià-Sant Salvador?
Miquel activa de nou el blog,demana opinions, penja coses. NO S´HA DE MORIR ES BLOG MARICONS
Sds.jm

JM

Anónimo dijo...

Venga tiu que aixó interessa a més gent de sa que et penses. Ánim que fas molt bona feina.
Propós per dissabte Esporles-Port d'es Canonge, que vos pareix.
Una salutació Tià.

Miquel dijo...

Vaja... estic content!

Bé, demà no se, lo que volgueu... mos cridam avui horabixa com de costum?

Jo diumenje me sap greu pero tenim convidats a casa, amics de na Maria... i no puc fugir, però segur que lo dels Algaidimonis està molt bé.

Lo de Campos a Lluc També pot estar bé, ja ho penjarem!

Mos cridam

Toni Clar dijo...

Bones... Hi ha res pensat per aquest dissabte?? de BTT?

saludos