2/7/09

DIMECRES 1 de Juliol del 09, LLUCMAJOR MTB













Dimecres toca Llucmajor!, i això funciona... a més avui en Juan Miquel mos ha ensenyat noves tresques! aquí van ses fotos, amb pujada a Gràcia i baixada inclosa.
(a la fí he aprofitat per xupar un poc de càmara, jejeje)

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola. Això és una reclama a tots aquells mestres, mossos de picapedrer. Fa cosa d´un parell de setmanes que una part de la barrera ( que sempre estava en pes) que va des del camí Vell de Randa a Gràcia està enterra. Segons uns veïnats " uns biciclistes que baixaven a mil, i pegaren amb sa roda per aturar-se" lo que va provocar que sa paret de marès es consentis i al cap d´un parell de dies, en so obrir i tancar, sa barrera acabàs per terra. Com és normal, l´amo emprenyat. Segons paraules textuals, "les arreglaré i posaré un pany de maleta" Per evitar aquesta putada, ara està cremat, pregaria al ram de la construcció de MTB LLucmajor, 10 minuts del seu temps i coneixements per tornar-la a colocar i evitar que per el mal cap d´alguns, els que l´utilitzam aquest camí des de fa mols d´anys, poguem continuar disfrutant-la. JM.

Pep Tugores!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miquel dijo...

Ja ho vèrm dimecres passat que l'havien fotuda per avall!!!
Jo no som picapedrer ni en se gaire, però si voleu que mos juntem un parell qualque horabaixa i fagem un poc de pasta a veure que surt... no hi ha cap problema!
Seria una bona putada qe mos tancassin es camí,amb lo "xulo" que és.